
Om meg
Jeg heter Ståle Berge og har jobbet som yrkeskokk i Nordsjøen siden 1996.
Lidenskapen for baking er noe som har kommet de siste årene, og interessen har bare blitt større etter at jeg begynte med surdeig.
Det hele startet med at jeg skulle «knekke koden» på surdeig, og etter en del eksperimentering i boden hjemme i Skaarlia lyktes jeg med dette.
All baksten var for mye for min egen husstand, og jeg begynte å selge litt til naboer og bekjente og det var da snøballen begynte å rulle.
I dag er boden blitt til mikrobakeriet «Skur21», der jeg selger bakervarer når jeg er hjemme fra Nordsjøen. Jeg har ingen faste åpnings eller salgstider, men baker så ofte jeg har anledning og annonserer dette fortløpende på Facebooksiden til «Skur 21».
Fra tid til annen i friperiodene er jeg også å finne hos Ekte Matglede (Arne Nese) på Kverneland, og jeg har i tillegg vært så heldig å få arbeide som som kokk for Olympiatoppen ved 3 anledninger.
2018 – Vinter OL i Korea med langrenn / skiskyttere og deres støtteapparat
2022 – Vinter OL i Kina med langrenn / skiskyttere og deres støtteapparat
2024 – Sommer OL i Paris med roerne og deres støtteapparat.
Til slutt nevner jeg at dagens produksjon er beskjeden og det blir fort utsolgt, men følg med på facebooksiden der «bakedagen» annonseres etterhvert.
Bakst på Bestilling



